torsdag 15. juli 2010

Hva gjør man på en regntung dag?

Nå er det feriemodus, men snart høljer det ned utenfor her. Da er det greit å ha noe å bedrive tiden med innendørs. Nå er det ikke akkurat sånn at jeg mangler gjøremål med en femten måneders liten krabat i hus da, men man behøver jo ikke vaske huset eller gjøre andre fornuftige ting i ferien bare fordi det ikke er pent vær. Er du som meg, at du går på de samme internettsidene hele tiden og nesten blir gal av deg selv når du ikke finner nye ting å bedrive tiden med på nettet? Jeg går ofte inn på facebook uten at jeg vet det. Det er helt sant! Det er hendene mine som bare trykker på facebook-snarveien...

Nei, ingen nye venner og ingen nye beskjeder. Invitasjon til en ny side og et arrangement som jeg har null interesse av å delta på. Nei, det holder kanskje med de 313 "vennene" jeg har der allerede. Da sjekker jeg mailen... Mail fra bokklubben, fra banken og fra ebay. Tja, da sjekker jeg en av de sidene jeg shopper barnetøy fra. Ikke noe nytt der siden sist (som var for ti min. siden). Ups, der befant jeg meg på facebook igjen... og nå var det noen som hadde lagt ut et par bilder. Gudsjelov!

Men, nå har jeg bestemt meg for å ha en liste over gode sider som det går an å kose seg med når man ikke har lyst å ta frem godboken. Lille vidunder sover i vognen sin, så nå skal jeg lese noen gode blogger og kjenne den nye lille i magen bevege seg. Her er de i tilfeldig rekkefølge:

1) http://fjordaformatet.blogspot.com/

2) http://www.flittiglisene.blogspot.com/

3) http://www.norskeinteriorblogger.blogspot.com/

4) http://carlieskitchen.blogspot.com/

Har dere flere gode blogger/internettsider å anbefale? Nei, nå skal jeg saumfare disse sidene. Skal bare innom facebook en bitteliten tur først;)

Ingvild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar